ekoistan

Invigning Greenhouse & Ekostadens dag

| 0 comments

BalkongRedan nu vill jag tipsa er om att boka in den 8 september, kl 14-19, i kalendern, då kommer vi nämligen att inviga Greenhouse i samband med Ekostadens dag! Planeringen för dagen är i full gång, men redan nu kan vi utlova hållbara och gröna aktiviteter för alla åldrar. Temat är odling och grön livsstil och det ska bland annat planteras, skapas och lekas.

Kom och lär dig mer om Ekostaden och om den grön livsstilen, cykling, odling och mycket mer. I vår utställning i Greenhouse får du kunskap om våra unika miljösatsningar och på botaniska takträdgården hålls guidade turer. Med häst och vagn kan du ta dig runt och njuta av den speciella utemiljön och på torget blir det växtloppis, matförsäljning och marknad. Inne på våra gårdar bjuder vi på levande musik.

Klockan 16 invigs Greenhouse och det finns möjlighet att besöka en av de unika odlingsbalkongerna om 20 kvadratmeter. Passa även på att besöka invigningen av Ekoförskolan och fördjupa dig på hållbarhetsmässan med företag som bidrar till den gröna livsstilen samt en panel med forskare som följt Ekostaden.

Hoppas att vi ses!
/Frida

Leave a Reply

Required fields are marked *.